Uw gastheer en gastvrouw

heten u van harte welkom

Wij, André en Marjon van Oorschot, hopen dat u zult genieten van ons vakantiehuis Landhaus Waldeifel. We hebben ons best gedaan om het huis van binnen en van buiten optimaal in te richten. We houden zelf van veel luxe, maar ook van een zekere eenvoud. Deze beide zijn gecombineerd in dit prachtige vakantiehuis.

We vinden het fijn om bijzondere, monumentale panden in ere te herstellen en genieten er van om de pracht en praal van deze panden te delen met andere mensen. Dit landhuis stamt uit de 18e eeuw en is tot 1990 een hotel geweest. Het oude huis is helemaal opgeknapt en er is een industriële aanbouw achter gezet, waarin de keuken en het zwembad huizen. Het is een mooie tegenstelling tussen oudbouw en nieuwbouw.

Naast dit grootse pand hebben we enkele andere monumenten gerestaureerd. In 2004 zijn we gestart met de verbouw van ons eerste rijksmonument: een oude pastorie in de Eifel, Duitsland. Nu hebben we 4 vakantiehuizen, 3 in Duitsland en 1 in Nederland. Dit zijn alle monumentale huizen met veel historie. Daarnaast hebben we een monumentale boerderij in Lhee, bij Dwingeloo, waar we een Bed and Breakfast hebben. Op de 'links' onderaan de pagina kunt u doorklikken naar de websites van deze huizen. B&B Lhee en Huize Tergast liggen in Drenthe. De Oude Pastorie en Ferienhaus "Im Kylltal" liggen in de Eifel. Het zijn allemaal luxe vakantiehuizen met eigen zwembad, bioscoop, sauna en/of jacuzzi.

Als u bij Landhaus Waldeifel aankomt, wordt u verwelkomd door één van onze beheerders ter plaatse. Zij leiden u rond door het huis en zijn er om u te helpen bij vragen of problemen.

We hopen dat u een paar heerlijke dagen in Landhaus Waldeifel zult doorbrengen!

André en Marjon van Oorschot