Extra service

Handdoeken en keukendoeken

Bad- en keukenlinnen

U kunt handdoekenpakketten en keukenpakketten huren.
Een handdoekenpakket bestaat uit 1 badlaken, 2 grote handdoeken en 2 washanden.
Een keukenpakket bestaat uit 4 toiletdoeken, 2 keukendoeken, 2 droogdoeken, 2 vaatdoeken.
De prijzen per pakket vindt u op het boekingsformulier.
supermarkten in de buurt

Supermarkten in de buurt

In en om Malberg zijn diverse winkels. U kunt allereerst terecht bij de dorpswinkel midden in het dorp. Hier kunt van dinsdag tot zaterdag verse broodjes halen. En tevens kunt u hier alle basisboodschappen kopen van melk tot een flesje wijn.
Er zijn 2 supermarkten in Kyllburg (2 - 3 km rijden). Dit zijn de Edeka en de Lidl.
Wilt u nog uitgebreider inkopen doen en de meest bijzondere producten kopen? Dan zijn er in Bitburg vele winkels die u kunnen helpen. Kaufland en ReWe zijn de grootsten. Maar ook hier vindt u een Aldi en een Lidl, naast de Neukauf.
Getränkehandel Berger Bitburg

Drankenhandel Bitburg

Wilt u voor aankomst in Malberg alvast uw dranken bestellen? Dan kan dat bij Getränkehandel Berger in Bitburg. U kunt via hun online webshop uw wensen doorgeven en dan wordt uw bestelling geleverd op de dag van aankomst.
Bestellingen die eerder dan de dag van aankomst geleverd worden, kunnen niet opgeborgen worden en blijven buiten staan.

recepties en feestjes

Recepties en feestjes

Landhaus Waldeifel is geschikt voor maximaal 18 of 22 personen (+ 2 baby's). Visite van enkele personen is geen probleem, maar een receptie of feest waarbij het maximum wordt overschreden, is in Landhaus Waldeifel helaas niet toegestaan vanwege de gemeentelijke vergunning. Wilt u een feestje geven terwijl u in Malberg bent, dan zullen we u graag enkele gelegenheden in de buurt adviseren. De kapel van Schloss Malberg is hele mooie locatie!

Toerisme in Malberg - Eifel

Het dorp Malberg

Op de eigen website van het dorp Malberg vindt u informatie over de bezienswaardigheden in het dorp en de evenementen die op het programma staan. Ga naar de website www.malberg-eifel.de voor meer informatie.